Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Distribuie și câștigă

Știai că poți câștiga bani dacă împărtășești Oriflame cu alte persoane? Atunci când distribui linkul tău personal de invitație, fiecare persoană care decide să cumpere sau să se înregistreze la Oriflame prin linkul tău va face parte din rețeaua ta. Vei câștiga bani pentru fiecare achiziție pe care aceștia o fac.

Cum funcționează
 
*Recomandă produsele noastre

Distribuie link-ul/codul tău de recomandare altora și prezintă-le produsele, paginile și cataloagele noastre electronice.

 
*Primești 25 lei pentru fiecare recomandare

Atunci când persoanele recomandate folosesc linkul/codul tău de recomandare pentru a se înregistra și a plasa o comandă, aceștia primesc 15 lei, iar tu primești 25 lei pentru fiecare recomandare.

 
*Discount la fiecare comandă

Câștigă 10% din valoarea comenzii pentru fiecare achiziție pe care o face recomandarea ta. Mai multe invitații, mai multe beneficii!

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: