Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Ți-ar plăcea să faci parte din minunata lume a frumuseții? Îți oferim șansa să cunoști oameni noi și să descoperi tot timpul cele mai fabuloase produse cosmetice. Alătură-te Oriflame și profită de ocazie! Oriflame oferă frumusețe inspirată de visuri, cu formule dezvoltate cu ajutorul celor mai recente tehnologii științifice pentru a contribui la frumusețea ta. Frumusețea înseamnă mai mult decât cosmetice, ea te ajută să arăți și să te simți minunat din interior către exterior cu produse care variază, de la suplimente nutriționale la o întreagă gamă de cosmetice.

În fiecare an, Oriflame lansează sute de noi produse cosmetice și wellness. Și la fiecare 3 săptămâni, vei redescoperi un nou catalog cu ultimele tendințe în modă, cele mai recente inovații în îngrijirea pielii, a corpului și părului sau oferte speciale, gândite doar pentru tine. Visurile oamenilor, ele ne inspiră să creăm produse atractive și o experiență plăcută de shopping. Avem o gamă largă cu sute de produse noi pentru toate vârstele și nevoile. Cumpărăturile cu Oriflame sunt întotdeauna distractive și relaxante. În plus, câștigi și bani făcând shopping. Ce poate fi mai frumos?

Produsele Oriflame sunt create în Suedia, conțin doar ingrediente naturale, iar devotamentul nostru pentru inovație, siguranță și calitate, le clasează pe un nivel înalt în industria cosmetică.

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: