Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame este numărul 1 în topul companiilor europene de cosmetice cu vânzare directă.

 Acest lucru se datorează în mare parte avantajelor de care beneficiază clienţii şi consultanţii Oriflame. Odată înscris ca reprezentant Oriflame, ai libertate deplină şi te bucuri de discounturi consistente pe care nu le mai întâlneşti la nici o altă companie de produse cosmetice.

 Spre deosebire de celelalte companii de vânzare directă a produselor cosmetice, la Oriflame, reprezentanţilor nu li se impune să plaseze comenzi de o valoare minimă, liderii Oriflame nu sunt constrânşi de vreun anume ritm de activitate sau de dezvoltare, iar clienţii şi toţi ceilalţi reprezentanţi Oriflame pot plasa comenzi în orice zi, ori de câte ori doresc, şi nu au obligaţia de a reveni periodic cu o nouă comandă. Valoarea discounturilor Oriflame este semnificativă chiar şi pentru comenzi de doar 70 lei şi se pot bucura de ele toţi reprezentanţii, indiferent de numărul şi nivelul comenzilor anterioare. Ba mai mult, reprezentanţii Oriflame activi în fiecare campanie sunt recompensaţi cu cadouri de loialitate.

 Cele mai bune discounturi la comenzile din catalog, indiferent de produsele alese (cosmetice, wellness, accesorii, etc)

 La Oriflame discountul este avantajos şi se calculează simplu, indiferent de produsele comandate, se pot bucura de el toţi reprezentanţii:

Discountul oferit de principalul concurent este sub nivelul discountului Oriflame. Eşti constrâns de comenzile din campaniile precedente şi sunt necesare valori mult mai mari pentru a beneficia cu adevărat de reduceri consistente:

După cum se poate observa, un reprezentant al companiei concurente poate plasa comandă de peste 750 lei (pentru discount 40%) abia din a 4-a campanie.

Dacă, de exemplu, un un reprezentant al companiei concurente a fost activ 3 campanii consecutive, iar în a 4 nu a plasat comandă de 120 lei, acesta a beneficiat în a 3-a campanie de grila cu discounturi superioare, iar în campaniile 5 şi 6 va beneficia de discounturile inferioare, şi abia în a 7-a campanie va beneficia de grila superioară de discount.

 Ai libertatea să alegi:

 

Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru ţine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să îţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea.

Nu există restricţii, nu sunt riscuri; alegerea îţi aparţine!

Noi spunem că la Oriflame îţi faci cumpărăturile personale, fără să mai pierzi timpul prin magazine. Principalul concurent condiţionează plasarea unei comenzi doar dacă valoarea acesteia este de minim 30 lei, iar pentru comenzi între 30 şi 100 lei este impusă o taxa suplimentară de 8,5 lei, însă Oriflame nu impune o valoare minimă a comenzilor, deci poţi cumpăra ce vrei şi când vrei. Cât timp la unele companii concurente ai doar anumite zile în care să comanzi, la Oriflame poţi plasa comenzi în orice zi, ori de câte ori doreşti, şi nu ai obligaţia de a reveni periodic cu o nouă comandă, nici nu există vreo taxa sau vreun alt mod de sancţionare ori de reducere a avantajelor celor ce nu plasează comenzi în fiecare campanie.

Dacă doreşti să-ţi dezvolţi afacerea, câştigi mai mulţi bani prin invitarea altor persoane să se înscrie la Oriflame. Pentru a începe,nu este necesară vreo autorizare specială sau vreun număr minim de reprezentanţi înscrişi. Poţi câştigă bani chiar cu prima persoană invitată de tine să ni se alăture!

Primeşti produsele comandate în momentul şi locul alese de tine.

Îţi poţi plasa comandă în oricare zi a campaniei, iar a două zi îţi poţi ridica produsele de la unul din centrele Oriflame din oraşul tău, fără taxa de livrare!

În plus, poţi solicită livrare la domiciliu sau la birou cu taxa unică de 7 lei, indiferent de valoarea comenzii, dea dresa pentru livrare sau de dimensiunile şi greutatea coletului.

Ai la dispoziţie peste 600 de produse ofertate în catalog şi peste 1200 de produse prezentate pe siteul Oriflame. Poţi alege din toate acestea, ele fiind disponibile în stoc în proprotie de peste 95% în orice moment. În fiecare campanie, Oriflame propune reprezentanţilor înscrişi şi alte oferte de scurtă durata, în afara celor prezentate în catalog.

Modalităţi de plata moderne şi avantajoase, adaptate fiecăruia.

Poţi plăti online, rapid, comod şi modern, cu cardul sau prin transfer bancar; poţi achita cash la livrare sau alegi să beneficiezi de un termen de creditare de până la 18 zile cu 0% dobânda.

Sprijin permanent

Din momentul în care devii reprezentant Oriflame, ai alături de tine consultantul şi managerul Oriflame din zona ta. Acestia îţi vor comunica informaţiile administrative de care ai nevoie în calitate de Reprezentant Oriflame şi vor contribui în mod eficient la rezolvarea eventualelor probleme legate de trimiterea, recepţia şi plata comenzilor tale. Consultantul Oriflame şi Directorul care te vor coordona îţi vor comunica toate informaţiile şi noutăţile privind produsele, termenii şi condiţiile Oriflame, şi îţi vor furniza serviciile postvânzare. Gratuit, la fiecare două campanii, primeşti un nou număr al revistei Oriflame Newsletter; iar cele mai fierbinţi informaţii despre toate ofertele şi noutăţile Oriflame şi despre tot ce ai de făcut pentru a avea succes în activitatea ta, le primeşti prin e-mail. 

 

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: