Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

 AI REDUCERE DE LA PRIMUL PRODUS COMANDAT!

Beneficiezi de minimum 10% reducere încă de la primul produs comandat! Reducerea se aplică și produselor aflate la ofertă.

ÎȚI DOREȘTI SĂ-ȚI PORNEȘTI O AFACERE? NOI TE AJUTĂM!

Modulele și instrumentele noastre gratuite de educație digitală îți vor fi disponibile imediat după crearea contului. Vei primi, de asemenea, un kit de începător pentru a te ajuta!

POȚI BENEFICIA DE LIVRARE GRATUITĂ

Alege-ți unul dintre produsele recomandate în timpul procesului de comandă și beneficiezi de livrare gratuită! 

Alătură-te Oriflame şi cumpără produse în valoare de minimum 300 lei cumulat (preţ de catalog) în campania în care te-ai înscris. Revino în campania imediat următoare și primeşti Apa de toaletă Elvie la doar 15 lei.*

Revino în campania următoare înscrierii și cumpără produse din catalog în valoare de minimum 300 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din campania următoare intră în posesia Geanții crossbody J’aime la doar 25 lei.*

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 300 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din campania următoare adaugă Trolerul Musa, pentru numai 35 lei*.

 

 

 

 

 

*Pentu fiecare produs/set de produse cadou se percepe o taxa simbolică de 10, 15, respectiv 20 lei în conformitate cu prevederile fiscale legislative din România. Produsele cadou se adaugă automat în comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiţia.

**Nu poţi beneficia de oferta pasului 2 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile pasului 1, şi nu poţi beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile din pasul 2.

 

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: