Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame iti rasplateste alegerea de a ni te alatura oferindu-ti cadouri speciale de bun venit!

Cadorile se obtin in 3 pasi simpli:

Pasul 1: Înscrie-te ACUM, GRATUIT, la Oriflame completând formularul de inscriere şi cumpără produse din catalogul 8 în valoare de 150 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1.

Pasul 2: Revino în catalogul următor, cumpără produse Oriflame în valoare de 250 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un set din cele 4 opţiuni de la Pasul 2.

Pasul 3: Rămâi alături de noi şi în cel de-al treilea catalog, cumpără produse în valoare de 350 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un parfum din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.

*Pentu fiecare produs/set de produse cadou se percepe o taxa simbolică de 5, 7, respectiv 10 lei în conformitate cu prevederile fiscale legislative din România. Produsele cadou se adaugă automat în comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiţia.

**Nu poţi beneficia de oferta pasului 2 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile pasului 1, şi nu poţi beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile din pasul 2.

*** Valoarea de 150 lei, respectiv 250 lei, respectiv 350 lei, se poate cumula din mai multe comenz platase din acelasi catalog.

     

Observatie

Reprezentant-Orif.ro apartine unui consultant independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori.

Sursa: ro.oriflame.com

Ne vedem si pe

    

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame este necesar DOAR sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: