Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame iti rasplateste alegerea de a ni te alatura oferindu-ti cadouri speciale de bun venit!

Cadorile se obtin in 3 pasi simpli:

Pasul 1: Înscrie-te ACUM, GRATUIT, la Oriflame completând formularul de inscriere si cumpără produse din catalogul C2  sau C3 în  valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi primesti CADOU balsamul de buze si tusul de pleoape The One, in valoare de 58 lei.

Pasul 2: Revino în campania următoare, cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi CADOU parfumul Uptown Chic, in valoare de 79,99 lei.

Pasul 3: Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără  produse  în valoare de 350 lei cumulat (preţ  de catalog) şi vei primi CADOU geanta Uptown Chic, in valoare de 169,99 lei.*Pentu fiecare produs/set de produse cadou se percepe o taxa simbolică de 5, 7, respectiv 10 lei în conformitate cu prevederile fiscale legislative din România. Produsele cadou se adaugă automat în comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiţia.

**Nu poţi beneficia de oferta pasului 2 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile pasului 1, şi nu poţi beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile din pasul 2.

*** Valoarea de 150 lei, respectiv 250 lei, respectiv 350 lei, se poate cumula din mai multe comenz platase din acelasi catalog.

 

Observatie

Reprezentant-Orif.ro apartine unui consultant independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori.

Sursa: ro.oriflame.com

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame este necesar DOAR sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: