Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Bună, sunt Cristina, am 35 de ani şi sunt din Bucureşti. Am început calatoria cu Oriflame în urmă 14 ani, la scurt timp după absolvirea facultaţii. Eram de puţin timp angajată, dar nu era job-ul pe care îl visasem. Aveam un program de lucru prestabilit, eram din ce în ce mai obosită iar beneficiile nu ma ajutau să îmi îndeplinesc visurile. Ca orice tânăr îmi doream independenţă financiară dar şi timp liber să călătoresc şi  să descopăr “lumea” . Astfel, m-am decis să profit de avantajele unui job mai putin convenţional, iar Oriflame a fost alături de mine.
 

Am început prin a-mi comandă produsele preferate atât pentru mine cât şi pentru familie. Cu timpul am reuşit să îmi conving şi prietenii să mi se alăture şi să beneficieze de oportunităţile Oriflame. Pe măsură ce timpul a trecut echipa mea a devenit tot mai mare şi eforturile şi munca mi-au fost răsplătite. Atunci am decis că este momentul să îmi dau demisia şi să mă dedic 100% Oriflame.

În mai puţin de jumătate de an Oriflame mi-a oferit independenţa finaciară şi avantajul de a fi propriul meu şef. La 23 ani avem posibilitatea să pun în aplicare propriile decizii, să îmi petrec timpul aşa cum îmi doresc, fără să mai fiu nevoită să sacrific viaţă personală în favoarea celei profesionale.

În anul 2012 am primit titul de “Director” şi în anul următor m-am calificat şi la Summitul Internaţional Balcanic de Leadership. Am petrecut 3 zile minuntate în Novi Sad – Serbia, alături de lideri de succes, pasionaţi de ceea ce fac. Recunoaşterile nu s-au oprit aici şi anul 2015 Oriflame m-a răsplătit cu o nouă excursie, de data acesta în Egipt.

Astfel că, în tot acest timp Oriflame nu numai că m-a ajutat să mă dezvolt personal şi profesional, dar m-a şi ajutat să îmi fac prieteni, să călătoresc şi să cred că visurile mele pot să devină realitate. Pot să spun că cea mai bună decizie pe care am luat-o a fost să mă alătur Oriflame.

 Fa Si Tu Parte Din Cea Mai Frumoasa Echipa Si Indeplineste-ti Visele Alaturi De ORIFLAME !

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: