Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Schimbarile majore încep cu pași mici! Fiecare zi, fiecare decizie și fiecare acțiune simplă contribuie la obținerea succesului!

Dacă îți dorești să fii propriul tau sef, să-ți organizezi timpul după bunul plac, să-ți aloci timp pentru studii, prieteni, călătorii și hobby-uri, atunci începe chiar acum! Dacă îți dorești lucrul acesta azi, fii sigur că și mâine vei simți la fel. Pentru a fi pregătit pe deplin pentru schimbare, îți propunem să citești pașii de mai jos și să analizezi toate aspectele. 

Alege Multi Level Marketing ( MLM )

De ce? Pentru că unele persoane înțelepte deja au văzut schimbarea în viața lor! Investiția ta va fi minimă, deoarece brandul este unul renumit și șansele de reușită sunt mai mari. Este necesar să te focusezi pe propria strategie de vânzări și să o integrezi în cea globală pentru a deveni un antreprenor de succes. 

Fă-ți un plan

Stabilește-ți când să începi și care sunt primii pași pe care trebuie să îi faci. Identifică o strategie pe o durată de 3 luni, pe care să o urmezi și setează-ți obiectivele și resursele pe care ești dispus să le investești (bani & timp), apoi definește-ți un program estimativ. 

Găsește oamenii potriviți pentru afacerea ta

Acest aspect este foarte important. Alcătuiește-ți o listă cu potențiali clienți și parteneri. Apoi gândește-te ce așteptări ai de la ei și cum intenționezi să le propui colaborarea. 

Promovează-ți afacerea

La început, trebuie să planifici inteligent modul în care îți vei promova afacerea. Ideile bune vând întotdeauna. Nu este nevoie să investești în promovare plătită, însă trebuie să fii vizibil. Du-ți afacerea online și bucură-te de avantajul resurselor gratuite, așa cum sunt platformele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube). Și nu uita: creativitatea crește rata de distribuire, iar tu exact de acest lucru ai nevoie. Postează poze, sfaturi personale și spune-ți povestea. Astfel, te vei bucura rapid de vizibilitate. 

Persevereaza cel putin 6 luni

Nu pune prea multă presiune pe tine. Fii consecvent și urmează-ți strategia pe care ți-ai creat-o, însă așteaptă o perioadă mai lungă pentru a vedea rezultatele. La început, lucrurile se schimbă cu pași mici. Menține-ți determinarea, acționează conform planului și după o perioadă de timp, evaluează rezultatele. 

Și nu uita, ideile mărețe vin odată cu o atitudine îndrăzneață. Fă o schimbare astăzi, alătură-te acum!

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: