Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame este o companie suedeză, de tradiţie, bazată pe produse cosmetice de o calitate dovedită în timpul celor aproape 50 de ani de existenţa. Folosindu-şi experienţă şi puterea de cercetare, Oriflame a dezvoltat, pe lângă gamele de produse cosmetice şi de îngrijire a pielii, gama Wellness, acoperind complet segmentul de înfrumuseţare.

Produsele Wellness au fost gândite pentru a susţine frumuseţea din interior, cu ajutorul suplimentelor nutritive, care pot fi integrate în programul zilnic de îngrijire, cu foarte mare uşurinţă. Dezvoltate şi fabricate în Suedia, produsele din această gama inovatoare sunt rezultatul celor mai avansate descoperiri ştiinţifice, recunoscută pe plan internaţional de oameni de ştiinţă şi consultanţi medicali.

Odată cu gama de produse Wellness, Oriflame a combinat înţelepciunea naturii cu beneficiile descoperirilor ştiinţifice pentru a crea produse sigure şi uşor de folosit, care să sprijine asimilarea de către organism a nutrientilor esenţiali, susţinând frumuseţea din interior.

Wellness by Oriflame înseamnă suplimente nutritive combinate cu un stil de viaţă sănătos, pornind de la sfaturile experţilor Oriflame. Portofoliul Wellness oferă două mari categorii de produse: Shake-uri şi batoanele Natural Balance, pentru o nutriţie naturală completă, destinate persoanelor care vor să slăbească sau celor care doresc să îşi menţină silueta, precum şi Pachetele Wellness, destinate atât femeilor şi bărbaţilor, cât şi pachetele pentru copii, care oferă cantitatea optimă de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive ce răspund nevoilor specifice ale organismului.

 

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: